Keykeeper

Hold styr på dine pinkoder og passwords med Stone´s KeyKeeper

KeyKeeper fra Stoneware.dk er et fint lille program, der holder styr på dine pinkoder, passwords, abonnementsnumre og den slags, som vi hårdt prøvede moderne mennesker er nødt til at holde styr på i snart sagt alle mulige sammenhænge.

Skærmdump af Stones keykeeper

Fidusen er, at du kan holde det hele samlet under et program på en nem og overskuelig måde. Det eneste, som det kræver af dig, er evnen til at huske blot ét brugernavn og password. KeyKeeper har hjulpet mig rigtig meget de seneste år.

Her finder du Stones KeyKeeper.

Download Stones KeyKeeper

Altså – et fint program – men brug det med lidt omtanke. Som de skriver på Stones hjemmeside “KeyKeeper er ikke beregnet på professionelt brug! Der ydes ingen sikkerhedsgarantier. Programmet anvendes på eget ansvar.”

  1 comment for “Keykeeper

  1. Ole
    7. februar 2010 at 12:54

    Advarsel: jeg har brugt dette udmærkede program med Windows xp, hvor det virkede fint. Jeg har så forsøgt at installere det på ny pc med Windows7. Dette fik pc’en til at gå totalt i koma. Jeg kunne intet – havde ikke adgang til noget som helst – kunne ikke engang lukke computeren. Måtte starte i fejlsikret tilstand og lave en systemgendannelse for at få systemet til at virke igen!
    Venlig hilsen
    Ole

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *